Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Meer digitaliseren betekent ook meer beveiligen. Waarom geen security audit laten uitvoeren door een expert?

16/12/2020

Ransomware is de belangrijkste cyberbedreiging vandaag. Hackers beschouwen dit als hun ‘gewone’ en zeer rendabele, business waarbij ze nietsvermoedende slachtoffers aanvallen, gijzelen en geld aftroggelen. Ransomware kent een zeer sterke opmars. Ook in ons land zijn er wekelijks persberichten over een bedrijf dat gegijzeld wordt. Zowel grote als kleine bedrijven worden aangevallen en dit in alle sectoren. Niemand blijft hiervan gespaard.

Minder dan 3 weken resten er ons nog in 2020. Een korte periode, waarin u echter nog heel wat kunt verwezenlijken in uw stad of gemeente. Zeker als het gaat over een belangrijk thema als veiligheid:

Wilt u nog dit jaar de veiligheid naar een hoger niveau tillen? Waarom geen security audit laten uitvoeren door een expert?

Telenet Business heeft in samenwerking met een onafhankelijk consultancybureau een aanpak ontwikkeld om alle relevante verdedigingsmechanismen tegen ransomware in kaart te brengen. Dit omvat zowel alle essentiële technische verdedigingscomponenten, alsook de vereiste processen en procedures om een ransomware aanval te weerstaan. 

Meer informatie over de aanpak van ransomware audit

Onder bepaalde voorwaarden kan u ook een beroep doen op de raamcontracten van Telenet Business. Zo pakt u, zonder aanbesteding, nog dit jaar uw pijnpunten rond beveiliging aan. En bent u helemaal klaar voor 2021.

Vele andere steden en gemeenten zijn u al voorgegaan met deze snelle manier van schakelen.

Meer info?