Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Dit zijn de winnaressen van de She Goes ICT awards voor 2021

15/02/2021

Op 4 februari was het de twaalfde keer dat Data News de She Goes ICT awards uitreikte, ditmaal werd het een digitaal evenement.

ICT Woman of the Year 2021: Rima Farhat

Vijf kandidaten werden geselecteerd op basis van hun leiderschap, ondernemerschap en technologische passie, alsook hun ambitie, afgelegd parcours, aandacht voor diversiteit en een sterke persoonlijkheid en visibiliteit. De top-3 kreeg de kans zich persoonlijk voor te stellen aan de professionele jury, die de award toekende aan Rima Farhat, managing director en lead of Technology Resources Industry binnen Accenture Belgium. Zij overtuigde de jury met een authentiek verhaal over hoe ze tot deze positie kon opklimmen en ze daarbij de nodige hindernissen overwon.

Young ICT Lady of the Year 2021: Ayla Cremmery

De jury selecteerde tien genomineerden, waarvan de vijf finalisten de kans kregen zich persoonlijk voor te stellen aan de jury. De jury kende de award toe aan Ayla Cremmery, technical consultant bij AE nv. Ze wil vooral einde maken aan het idee dat je om in ict te kunnen starten in een bepaald stereotype moet passen.

Bron: Data News