Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Pitchdag Beleidsinformatie: oproep voor use cases

14/04/2021

Lokale besturen hebben steeds meer nood aan goede informatiesystemen die hun beleidsvoering kunnen ondersteunen. Hiervoor hebben ze nood aan een dashboardingtool die over verschillende systemen heen data kan samenbrengen en visualiseren.

Om duidelijkheid te krijgen over de tools die op de markt aanwezig zijn organiseert V-ICT-OR de Pitchdag Beleidsinformatie. Tijdens de Pitchdag kunnen lokale besturen een aantal use cases presenteren, en kunnen verschillende leveranciers telkens op een half uurtje hun tools belichten en hun tools loslaten op die use cases.

Volgende organisaties zullen pitchen: ABB Vlaanderen, Microsoft, Kohera, Pepperflow, Bijster en Vanden Broele.

We hebben al een use case, maar bieden onze partner graag meer voorbeelden om hun tanden in te zetten.

Heb jij een use case die je graag uitgewerkt wil zien door onze partners? Laat hem hier achter.

Neem je graag deel aan de Pitchdag? Hier kan je je inschrijven.