Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Shopt IT sprekers in de kijker 👉 stad Bilzen en BCT

20/04/2022

‘Digitaliseren van processen op basis van sterke en bewezen technologie als motor voor een efficiënte dienstverlening.’ 

Donderdag 12 mei 2022 Flanders Expo Gent

TRACK 11u40 - 12u30

Bert Daenen (BCT) & Debby Peremans en Elise Bobbaers (Stad Bilzen)

Het verhaal gaat erover hoe je als bestuur op een consequente wijze en op basis van een sterke samenwerking met de leverancier een volwaardig mid-office implementeert met de focus op processen om te groeien als organisatie op vlak van samenwerking en dienstverlening.

Een stabiele, bewezen en evoluerende techniek i.c.m. een gestandaardiseerde procesarchitectuur zijn de fundamenten die het mogelijk maken voor de stad Bilzen om zelfstandig de noden en behoeftes van de organisatie in kaart te brengen en samen met de organisatie verbeterprocessen op maat te digitaliseren.

Sterke integraties met andere pakketten en oplossingen van onder meer de Vlaamse overheid vormen een evidente extensie op de interne digitale werking.Shopt IT 2022 = BEURSVLOER + NETWERK LUNCH + INSPIRATIE TRACKS + NETWERK DRINK

Inschrijven voor deze interessante tracks sessie en de rest van deze bijzondere dag - kan via: Shopt IT 2022 - V-ICT-OR

Wie mee wil schrijven aan de digitale toekomst van de lokale besturen - mag hier niet ontbreken. WELKOM.