Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Uw digitale dienstverlening versterken? Koppelen met Mijn Burgerprofiel als lokaal bestuur. Vul de quickscan in.

27/09/2022

Vul de quickscan van Mijn Burgerprofiel in om te ontdekken welke koppelingen op korte en middellange termijn uw digitale dienstverlening kunnen versterken.

Eén persoonlijk overzicht van al uw overheidszaken. Mijn Burgerprofiel verzamelt al uw officiële gegevens en uw overheidsadministratie. Altijd beschikbaar wanneer u ze nodig hebt.


Bezorg via dit formulier - Digitaal Vlaanderen - de gevraagde informatie over uw samenwerking met dienstenleveranciers en hun softwarepakketten. U ontvangt van een overzicht van de quick wins.Getuigenissen

  • “De Quickscan is een snelle en heldere manier om quick wins te spotten en koppelingen te plannen via onze leveranciers. Invullen vroeg weinig moeite. Het resultaat zat binnen de kortste keren in onze mailbox.”

      Jeroen Bruggeman, Afdelingshoofd dienstverlening Communicatie, Beveren

  • “De Quickscan is een toegankelijk middel om op korte termijn koppelingen te plannen. Het Quickscan-rapport toont met welke softwarepakketten van onze leveranciers we meteen kunnen koppelen en welke pakketten nog in ontwikkeling zijn. Ook handig voor onze eigen planning.”

      Merijn Van Hoof, Teamcoördinator dienstverlening, Lier

 

VUL HIER de quickscan van Digitaal Vlaanderen in speciaal voor de Vlaamse steden en gemeenten >>> Quickscan (vlaanderen.be)