Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Herbekijk de 8 pitches mbt Microsoft 365 (Dynamics en Office) backup oplossingen

29/09/2022

Op 30 augustus organiseerden we op concrete vraag van enkele leden een pitchdag over de back-up mogelijkheden binnen een Microsoft 365 en Dynamics 365 omgeving. Niet minder dan 8 expert partners schreven zich in om oplossingen in de kijker te zetten en vragen te beantwoorden.

- Remmicom
- Userfull
- Inetum-Realdolmen
- C-Clear Partners
- Cronos Public Services / Infront
- AXI / Keepit
- Silta
- Wortell & Avepoint


NIEUWSGIERIG? Kon je er niet bij zijn?
Op onze bestandsbibliotheek kan je als V-ICT-OR lid alle 8 -> pitch opnames hier herbekijken!
Nog geen lid? Dat kan al vanaf 35 euro.

-*-


NEXT STEPS om extra bij te leren! Ga binnenkort persoonlijk in dialoog met onze community. Kom dan naar ons volgende event in Hilton Antwerpen op 08/12/2022. De ideale plek om je collega's uit andere steden en gemeenten te ontmoeten. Alsook om de nieuwste trends te ontdekken via de aanwezige expert partners.

Check hier de agenda van deze bijzondere dag >>> van ManageIT 2022.


WELKOM.