Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[uitnodiging] inspiratiesessie cybersecurity in Antwerpen op 25/10/2022 bij MCA (Maritime Campus Antwerp)

19/10/2022

MCA (Maritime Campus Antwerp) begeleidt de maritieme industrie naar meer samenwerking en innovatie. Voor groot en klein, voor maritiem en daarbuiten, voor privaat, publiek, onderzoek en onderwijs.
 
Join the MCA inspiration session on October 25th on maritime cyber security

We zullen het brede spectrum van uitdagingen binnen de maritieme industrie laten zien en uitleggen hoe innovatie en smart shipping zullen zorgen voor een grotere behoefte aan cybersecurity.

Deze inspiratiesessie zal duidelijk maken dat cybersecurity niet alleen een kwestie van firewalls en technologie is, maar ook een menselijk trainingsaspect heeft.

Dit evenement is de lancering van het Maritime CyberSecurity Centre. Het zal alle inspanningen rond maritieme cybersecurity in België coördineren. Het Maritime CyberSecurity Center is opgericht door de KBRV, V-ICT-OR en MCA Community vzw.

PROGRAMMA

16:45 – Welkom bij MCA LABS, De Gerlachekaai 20, 2000 Antwerpen of online

17:00 – 18:30 - Inzichten gegeven door:

* Wilfried Lemmens, KBRV
* Yannick Herrebaut, Port of Antwerp-Bruges
* Johan Dieltjens, IBM
* Bart Huybrechts, MCA

18:30 – Laten we wat drinken en verder praten!

 

Kan je niet naar onze MCA LABS komen? Geen probleem, je kan nog steeds deelnemen door ons evenement online te volgen!

Gelieve jouw aanwezigheid te bevestigen - via deze link - bij MCA LABS of online, vóór 21 oktober en voel je vrij om deze uitnodiging door te sturen naar iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in dit evenement.

Wil je vóór het evenement werken? Onze MCA LABS coworking space is open vanaf 08:00. We bieden je een plek met MCA Community korting inbegrepen. Kom gewoon binnen en schrijf je in bij onze hospitality desk!

Locatie event = MCA LABS De Gerlachekaai 20 - 2000 Antwerpen


WELKOM

De MCA community.