Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... een interview met Marc Lambotte (Purusha Academy en ex-Agoria)

25/11/2022

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

📻 WELKOM - Marc Lambotte - Managing Partner - Purusha Academy.

Vele vragen worden beantwoord in deze 23 minuten. 

- Bekend als CEO van de belangrijkste sectorfederatie van België met name Agoria, waar hij als bruggenbouwer bekend stond tussen technologie, werknemers, werkgevers, politici … maar ook naar de overheden toe. Vanuit die jarenlange ervaring. Welke inzichten moeten we vooral meenemen rond de samenwerking tussen de private en de publieke sector?

- Marc schreef recent het boek “Bewust Kunnen – de sleutel tot het kennen en doorbreken van je grenzen”. Een inspirerend boek vol met verhalen over hoe mensen met elkaar omgaan en vooral hoe men (niet) met elkaar communiceert.

- We leven in een sterk technologisch gestuurde wereld waar wat we vandaag onder controle hebben, kan er morgen totaal anders uitzien. De evolutie is enorm en een groot deel van de bevolking loopt er soms wat achterna en hebben een gevoel van veranderingsmoeheid. Bang wat ze hadden te verliezen. Vooral leidinggevenden moeten hiermee aan de slag ... maar hoe?


BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.

-/-

Oja - wist je dat Marc Lambotte op 08/12/2022 ook een inspirerende keynote zal verzorgen op ons ManageIT concres in Hilton Antwerpen? Ontdek dit en veel meer op deze bijzondere dag. Agenda en inschrijven, via deze link >>> klik hier.

WELKOM