Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Reeks van 6 webinars: 'Optimaler samenwerken voor een kwalitatieve dienstverlening en minder kosten.'

21/12/2022

Het Microsoft platform is een cloudoplossing die je toelaat om voordeel te halen uit je dagdagelijks gebruikte applicaties terwijl je toch nog productiever kan zijn. We worden allemaal geconfronteerd met de huidige economische uitdagingen die ook bij de lokale besturen vereisen kosten te verminderen met behoud van kwalitatieve dienstverlening. Bovendien komen we net uit een sterk veranderde werkomgeving waarbij we aangepast zijn naar een nieuwe manier van hybride werken. De nieuwste trends in de arbeidsmarkt zoals de war for talent, de focus op het welzijn en de evenwichtsoefening tussen virtueel en fysiek vormen hier boven op extra nieuwe uitdagingen voor organisaties. Met het Microsoft platform heb je veel mogelijkheden om aan de hand van oa. consolidatie van gebruikte oplossingen administratieve en operationele kosten te verminderen.

In deze sessies wordt aangetoond hoe je productiever kan zijn met minder én hoe je je bestuur kan aansturen naar een meer productieve en inclusieve omgeving met aandacht voor welzijn en ontwikkeling van je medewerkers.

Inschrijven kan apart voor één of meerdere sessies, via de bijhorende inschrijvingsformulieren.


 • 19/01/23            9:30 – 10:30
  Teams telefonie, de slimmere en goedkopere telefooncentrale.

Nu we meer en meer hybride samenwerken is er meer nood aan een samenwerkingsplatform dat alle communicatie binnen én buiten je organisatie kan samenbrengen. Het Microsoft Teams platform biedt veel meer dan enkel chat en meetings. Wist je bv dat je ook extern kan bellen met Teams? Dit vereenvoudigt de hybride werkplek van jouw organisatie en verhoogt gebruikersgemak. Wisselen tussen apparaten of applicaties voor telefonie is immers niet meer nodig.

In deze sessie verkennen we de extra diensten die Teams telefonie kan bieden inclusief standaard PBX functionaliteiten (wachtrijen, doorschakelen, noodnummers,…) beheerd vanuit één M365 cloud platform.

Schrijf je nu in via deze link


 • 26/01/23            9:30 - 10:30
  Hoe het nieuwe hybride werken ondersteunen met Windows 365.

Onze nieuwe manier van hybride werken brengt wat uitdagingen met zich mee voor IT departementen om data veilig te houden over verschillende netwerken en devices heen.

Windows 365 services kan jou helpen om op een veilige manier Windows en gepersonaliseerde apps, data en settings aan te bieden vanaf de Microsoft cloud naar elk device.

Schrijf je nu in via deze link


 • 02/02/23            9:30 – 11:00
  We moeten meer doen met minder, maar hoe dan nog de werknemerservaring verbeteren?

Groei samen door met Microsoft Viva, het platform voor de ideale werknemerservaring in Microsoft 365 en Microsoft Teams. Viva ondersteunt verbinding, inzicht, doel en groei en stelt mensen en teams in staat het beste uit zichzelf te halen door een holistische geïntegreerde werknemerservaring aan te bieden via Teams.

In deze sessie tonen we je aan hoe je het dagelijkse werk aan strategische beleidsprioriteiten kan koppelen met het stellen van doelen en het beheer van de belangrijkste resultaten (OKR) in een gebruiksvriendelijke met M365 geïntgreerde tool.

Schrijf je nu in via deze link


 • 09/02/23            14:00 - 15:00
  Inclusief en interactief teamwerk in all ruimten.

Naarmate mederwerkers steeds mobieler worden, moeten organisaties kantoorruimten en technologie aanpassen om te voldoen aan deze nieuwe behoeften van het hybride personeel, externe medewerkers of burgers.

Je kan betere hybride vergaderervaringen aanbieden met Microsoft Teams meeting rooms, ontdek in deze sessie de functies die ervoor zorgen dat iedereen zich betrokken voelt, gezien en gehoord kan worden en volledig kan deelnemen.

Microsoft kondigde zeer recent ook Microsoft Places aan, een nieuwe app waarin je vergaderingen en gebouwbeheer kan combineren. Schrijf je in voor deze sessie als je hierover meer wil weten.

Schrijf je nu in via deze link


 • 16/02/23            9:30 – 10:30
  Maak de juiste beslissingen op basis van de juiste data inzichten, ondersteund door Microsoft PowerBI.

Als organisatie beschikt u over een schat aan data, over alle beleidsdomeinen heen, maar hoe kan u deze gemakkelijk ontsluiten en analyseren om betrouwbare beleidsbeslissingen te maken?

Met Microsoft PowerBI ontwikkel je een datagestuurde organisatiecultuur met business intelligence voor iedereen terwijl je de hoeveelheid toegevoegde kosten, complexiteit en beveiligingsrisico’s van meerdere oplossingen elimineert.

Schrijf je nu in via deze link


 • 02/03/23            9:30 – 10:30
  Automatiseer en optimaliseer uw processen door gebruik te maken van low code no code oplossingen.

Het PowerPlatform biedt mogelijkheden om zaken te gaan automatiseren op een gemakkelijke manier. Processen verlopen efficiënter zodat burgers vlugger hun antwoord verkrijgen. Door proces-ondersteuning is er een beter opvolging en een snellere, correcte en beveiligde verwerking.

Aan de hand van enkele voorbeelden tonen we hoe PowerAutomate en PowerApps ingezet kunnen worden om dit te bereiken en welke functionaliteiten bijdragen tot een efficiënter bestuur.

Schrijf je nu in via deze link