Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[trendrapport] Digitale trends in de publieke sector via Socitm (UK).

27/01/2023

Bij V-ICT-OR zijn we verheugd om de Digital Trends 2023 van onze partner Soctim voor de publieke sector met u te kunnen delen, die begin deze week werd gepublicceerd.

Deze jaarlijkse verzameling van bijzonder inspirende bronnen is geproduceerd in samenwerking met LOLA en Major Cities of Europe en is gebaseerd op de vele nuttige bronnen, casestudy's en citaten die zijn ontvangen van collega experts over de hele wereld.

Opgemaakt in een context van turbulentie en de dringende behoefte aan veerkracht en duurzaamheid en onderzoekt de digitale bedreigingen en kansen waarmee de lokale overheid nu en in de toekomst wordt geconfronteerd. Het is uniek in zijn focus op het benutten van digitale manieren van werken om positieve resultaten te bereiken voor onze mensen, de gemeenschappen en hun brede omgeving.


Ondanks de extreme uitdagingen in de sector, heerst er bovenal een optimistische stemming onder de digitale leiders in de publieke sector, met name rond innovaties in het benutten van gegevens en in het ontwerpen van diensten.

1/ U kunt niet alleen door de online collectie bladeren,
2/ maar u kunt ook het overzicht op het hoogste niveau uit de infographic halen
3/ en zelfs in de samenvatting duiken.


Een downloadbaar exemplaar van het volledige rapport is beschikbaar, alsook het persbericht.

Met oa quotes opgenomen uit onze Vlaamse lokale besturen - van Youri Segers, Geert Sinnaeve en Luc Velghe. Alsook twee quotes van Digitaal Vlaanderen door Raf Buyle en Goedele Van der Spiegel mbt de Vlaamse bouwstenen en oplossingen.


We zijn er 100% van overtuigd dat deze selectie van bronnen ook voor jou en jouw organisatie inspirend kunnen zijn.

-/-

Sommige links in dit nieuwsbericht zijn enkel beschikbaar voor onze leden. Nog geen lid? Dat kan al vanaf 35 euro.