Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vandaag 5de cyberweerbaarheidswoensdag > veilig telewerken.

15/02/2023

Er is de voorbije weken veel gebeurd op ons lokale bestuursniveau, maar als hackers blijven proberen steden en gemeenten, hun lokale politie en hulpdiensten aan te vallen, is het tijd voor een serieuze wake-up call over cyberbeveiliging. V-ICT-OR vzw blijft haar leden natuurlijk ondersteunen en vertegenwoordigen op alle niveaus.

Cyberveiligheidsexpert Jan Guldentops duidde tijdens de Stuurgroep Lokaal E-government enkele bevindingen. Bekijk zijn uiteenzetting hier.

Ondertussen vonden reeds 4 sessies van de cyberweerbaarheidswoensdag plaats. Telkens mochten we 80 a 110 mensen verwelkomen die samen kennis wilden delen en leren van elkaar.

Topic van deze 5de sessie - woensdag 15/02/2023 van 15u > 17u = veilig telewerken. Wat zijn de gevaren en de valkuilen? Maar vooral welke tools en best practices kunnen je organisatie helpen om dit veilig te organiseren.

Na deze sessie zetten we de discussie verder op ons Teams kanaal. 

Iedereen die is ingeschreven om op de hoogte te blijven (enkel voor leden) rond cyberveiligheid ontvangt een uitnodiging voor deze 5de cyberweerbaarheidswoensdag.

WELKOM

-/-

Ben je nog niet ingeschreven? Geen probleem - dit kan nog steeds via deze link - KLIK HIER. (deze sessies zijn enkel te volgen voor onze leden) Nog geen lid? Dat kan al vanaf 35 euro.