Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

ShoptIT 2023 ontdek de verschillende partneropportuniteiten.

21/02/2023

Het wordt opnieuw een mooie dag! +330 genodigden. 32 (+4) inspirerende sprekers. Een volle beursvloer. Een gezonde (broodjes)lunch en een vrolijke afsluitende netwerkdrink. En vooral heel veel mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen - om samen verder te werken. 

Wil je er deze editie (opnieuw) bij zijn als partner, om de unieke meerwaarde van je organisatie, producten en diensten in de kijker te zetten bij de vele lokale besturen? Markeer deze datum in je agenda: donderdag 11 mei 2023 Flanders Expo Gent.

KLIK HIER naar het partnerdossier, en ontdek de verschillende partneropportuniteiten om in dialoog te gaan met het brede ecosysteem. Denk aan een plekje op de beursvloer; een sprekerslot; je logo op de lanyard badgehouder; enz ...

KLIK HIER naar het bijhorende bestelformulier (inloggen met je V-ICT-OR account is verplicht). Met deze twee documenten kan je je marcom strategie bepalen en je aanwezigheid bevestigen. First come first serve.

-/-

Te mooi om niet nog eens te delen, de uitgebreide video impressie (4min 27sec) van de vorige editie.

 WELKOM