Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[video] ShoptIT 2022 aftermovie ... volgende afspraak is op donderdag 11 mei 2023

28/02/2023

Te goed om niet eens opnieuw te delen deze full version 4min 27sec.

Want het wordt opnieuw een mooie dag! +330 genodigden. 36 inspirerende sprekers. Een volle beursvloer. Een gezonde (broodjes)lunch en een vrolijke afsluitende netwerkdrink. En vooral heel veel mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen - om samen verder te werken.


ONZE VOLGENDE AFSPRAAK =  donderdag 11 mei 2023 in Flanders Expo Gent

Wie mee wil schrijven aan de digitale toekomst van de lokale besturen > mag ook hier niet ontbreken op ShoptIT 2023.
 

KLIK HIER naar het partnerdossier, en ontdek de verschillende partneropportuniteiten om in dialoog te gaan met het brede ecosysteem. Denk aan een plekje op de beursvloer; een sprekerslot; je logo op de lanyard badgehouder; enz ...

KLIK HIER naar het bijhorende partner bestelformulier (inloggen met je V-ICT-OR account is verplicht). Met deze twee documenten kan je je marcom strategie bepalen en je aanwezigheid bevestigen. First come first serve.


KLIK HIER naar de eventpagina en het inschrijfformulier als bezoeker.

-/-

WELKOM