Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vandaag cyberweerbaarheidswoensdag (15u > 17u) topic : MFA

22/03/2023

Er is de voorbije weken veel gebeurd op ons lokale bestuursniveau, maar als hackers blijven proberen steden en gemeenten, hun lokale politie en hulpdiensten aan te vallen, is het tijd voor een serieuze wake-up call over cyberbeveiliging. V-ICT-OR vzw blijft haar leden natuurlijk ondersteunen en vertegenwoordigen op alle niveaus.

Om tegemoet te komen aan de grote vraag / nood naar meer snel inzetbare technische kennis - hebben we samen met cyberveiligheidsexpert Jan Guldentops de ... cyberweerbaarheidswoensdag (CWW) sessies in het leven geroepen voor onze community.

Ondertussen vonden reeds flink wat succesvolle sessies van deze cyberweerbaarheidswoensdag plaats. Telkens konden we 60 a 110 mensen verwelkomen, die samen kennis wilden delen en vooral ook - leren van elkaar.


Topic van deze 8de sessie - woensdag 22/03/2023 van 15u > 17u = MFA. 

Multifactorauthenticatie is een methode om de authenticiteit van een gebruiker te verifiëren op meer dan één enkele manier. Door meerdere factoren te combineren kan de beveiliging bij toegangscontrole worden aangescherpt. Help de toegang beveiligen tot resources via meervoudige verificatie.

Een sessie met de medewerking van oa Microsoft experts: 
Matthias Lannoy (Security and Compliance Specialist) en Tom Camps (Senior Customer Engineer Identity & Azure Infrastructure).

Na deze sessie zetten we de discussie verder op ons Teams kanaal. 

Iedereen die is ingeschreven om op de hoogte te blijven rond cyberveiligheid ontvangt een uitnodiging voor deze cyberweerbaarheidswoensdag. 

Ben je nog niet ingeschreven? Geen probleem - dit kan nog steeds via deze link - KLIK HIER.

WELKOM

-/-

En wie de voorbije CWW sessies wil herbekijken - dat kan - deze staan allemaal op onze bestandsbibliotheek. KLIK HIER. Deze sessies (live en de opnames) zijn enkel te volgen voor onze leden. Nog geen lid? Dat kan al vanaf 35 euro.