Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

CCB - Centrum voor Cybersecurity België - aan het woord op de cyberweerbaarheidswoensdag van 31/05/2023

30/05/2023

Op onze volgende sessie van de 'cyberweerbaarheidswoensdagen' verwelkomen we de experts van het Centrum voor Cybersecurity. Ze vertellen ons uitgebreid over hun cyberfundamentals en hoe je er concreet mee aan de slag kan gaan.

Zoals reeds aangekondigd - in dit nieuwsbericht - willen we samen met jullie deze 'fundamentals' gebruiken om de werking rond security meer te gaan stroomlijnen en structureren.

De weken na deze CCB sessie stellen we in het teken van de praktische uitwerking. En organiseren we samen met Jan Guldentops enkele praktische labo’s om er mee aan de slag te gaan in je eigen bestuur. De grote hoeveelheid aan waardevolle informatie vanuit de vorige sessies verzamelen we dan samen en linken we aan de verschillende fundamentals.


WELKOM op woensdag 31 mei, 15u-17u.


Ben je nog niet ingeschreven voor deze wekelijkse kennismomenten? Geen probleem - dit kan nog steeds via deze link - KLIK HIER. (deze sessies zijn enkel te volgen voor onze leden) Nog geen lid? Dat kan al vanaf 35 euro.