Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De Gouden Bit & Byte Awards: Dé erkenning voor innovatieve ICT-projecten!

23/11/2023

Met trots kijken we terug op de schitterende successen van voorgaande edities van de Gouden Bit & Byte Awards, waarin we de meest vooruitstrevende en baanbrekende ICT-projecten in de schijnwerpers hebben gezet. Elk jaar hebben we de grenzen van innovatie verlegd en uitzonderlijke prestaties gevierd die de digitale transformatie hebben vormgegeven.

Inzendingen van vorige edities: een inspiratiebron voor de toekomst

Deze prestigieuze projecten hebben de verhalen verteld van gedreven teams en revolutionaire technologieën die de digitale horizon hebben verbreed:

- SWITCH (Lokaal bestuur Duffel)

- LB365 (Lokaal bestuur Brasschaat)

- Digitaal Archief Vlaanderen (Het Facilitair Bedrijf)

- Mijn Burgerprofiel (Digitaal Vlaanderen)

- Bezoekersmonitor (Lokaal bestuur Kortrijk)

- Open+ bib (Lokaal bestuur Erpe-Mere)

- Proactieve dienstverlening (Lokaal bestuur Gent)

- CareAce+ (Lokaal bestuur Roeselare)

- Evenementenloket (Lokaal bestuur Evergem)

- Uniforme en Gedeelde Cartografie voor de Hulpdiensten (Nationaal Geografisch Instituut)

... 


📆 Save the Date: 14 december 2023 op Manage IT!

Dit jaar zetten we opnieuw de koers uit naar grootsheid en streven we ernaar om de lat nog hoger te leggen. De Gouden Bit & Byte Awards worden opnieuw uitgereikt tijdens het evenement 'ManageIT' op 14 december 2023 in Hilton Antwerpen, tijdens de show van mentalist Gili. Het podium is klaar voor de volgende golf van innovatie en excellentie in de wereld van de informatietechnologie.


🌐 Jouw project verdient erkenning! Doe Mee!

Wij nodigen jou uit om deel uit te maken van deze prijsuitreiking. Heb jij een project dat het verschil maakt? Is jouw team toegewijd aan het leveren van buitengewone resultaten in de ICT-wereld? Dien dan nu jouw project in voor de Gouden Bit & Byte Awards 2023 en laat je successen voor zich spreken! Zet je Gemeente zonder Gemeentehuis of ander project in de schijnwerpers voor een breder publiek.

DIEN NU IN!  

Met enthousiasme kijken we uit naar jouw deelname en naar nog meer mijlpalen op het gebied van ICT. Samen maken we geschiedenis op 14 december 2023 op Manage IT!