Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... Marc Goethals - ICT Coördinator - Gemeente Evergem.

14/12/2023

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

📻 WELKOM Marc Goethals - ICT Coördinator - Gemeente Evergem.

Vele vragen worden beantwoord
 in deze 53 minuten.

- Evolutie in de ICT-markt voor lokale besturen. Los van de trends: welke elementen zag jij daadwerkelijk veranderen en hoe denk je dat de volgende generatie van ICT managers daarmee toekomstgericht dienen mee om te gaan.

- Wat is de sleutel ivm goed informatiebeheer voor een gemiddelde lokale overheid?

- Een andere uitdaging is natuurlijk – en we kunnen er jammer genoeg niet naast kijken in het nieuws tegenwoordig – de beveiliging van onze gegevens ten aanzien van ongeoorloofd gebruik maar ook tegen cybercriminelen. Wat doen jullie heel specifiek of meer algemeen welke bezorgdheden maar ook oplossingen kan je ons in deze meegeven?


Dit en vele andere vraagstukken komen aan bod in dit interview.


BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.