Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Studiedag in samenwerking met Microsoft: Veilig samenwerken binnen en tussen lokale besturen

11/01/2024

Ontdek de sleutel tot veilige en efficiënte samenwerking binnen en tussen lokale besturen tijdens deze exclusieve studiedag, een samenwerking tussen V-ICT-OR en Microsoft.

Leer alles over de kracht van Microsoft 365 en ontdek hoe steden, gemeenten, OCMWs en intercommunales optimaal kunnen profiteren van deze technologieën - vaak op basis van licenties die lokale besturen reeds bezitten!

Van veilig Teams-gebruik tot geavanceerde telefonie, beveiliging, PC-beheer, Microsoft Viva en Copilot voor Microsoft 365 - we behandelen het allemaal. Laat je inspireren door praktijkvoorbeelden van Vlaamse instellingen en zet de volgende stap naar moderne en veilige samenwerking.

Afspraak op maandag 29 januari in Lamot, Mechelen.

Meer informatie en inschrijven voor dit gratis event kan via deze link.