Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

WELKOM. Versterking voor het V-ICT-OR team. Yolande Pauwels - projectmedewerker

21/02/2024

Nieuws uit eigen huis - sinds 19 februari hebben we een nieuwe collega mogen verwelkomen bij V-ICT-OR.

Yolande Pauwels (31) heeft altijd in de beroemde stad Aalst gewoond, maar is twee jaar geleden verhuisd naar het pittoreske Erpe-Mere. Ze was voorheen actief als HR-consultant en als administratieve medewerker in een labo. Nu is ze klaar voor een nieuwe wending in haar carrière en start ze als projectmedewerker bij V-ICT-OR. Zij heeft de opleiding Sociaal Werk gevolgd.

Drie woorden die Yolande typeren zijn behulpzaam, gedreven en sfeermaker

Door haar passie om anderen te ondersteunen en positivisme te creëren kijkt ze er met veel enthousiasme naar uit om onze projecten mee in goede banen te leiden. Vanuit haar nieuwe functie zal ze ook onze internationale werking mee opvolgen.