Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Volg het voorbeeld van Westerlo

29/03/2019

In het verleden is vaak gebleken dat verschillende besturen het bos door de bomen niet meer zagen tussen alle bestaande Microsoft licenties. Daar wou V-ICT-OR een einde aanbrengen door een bestek uit te schrijven voor het gunnen van een opdracht m.b.t. het aanbieden van Microsoft licenties aan de laagste prijs.

Het gevolg daarvan is onze Aankoopcentrale via dewelke wij verschillende Microsoft-licenties en additionele services kunnen aanbieden aan V-ICT-OR leden tegen de meest voordelige prijs op de markt.

Westerlo beet deze week de spits af en sloot als eerste een contract af voor Microsoft licenties via onze aankoopcentrale! Volg hun voorbeeld en bespaar ook op uw IT-uitgaven! De aankoopcentrale garandeert namelijk op ieder moment de goedkoopste prijs op de markt.

>> Meer info
>> Ga rechtstreeks naar de aankoopcentrale