Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Mijn Burgerprofiel: je persoonlijke overheidsinformatie online samengebracht

02/05/2019

In november 2018 werd Mijn Burgerprofiel gelanceerd. Het wordt dé online ervaring waarbij elke burger op termijn al zijn overheidsinformatie samengebracht kan terugvinden. Mijn Burgerprofiel brengt alle overheidsinformatie samen in één module die ingeplugd kan worden in elke website. Het vertrekt vanuit de logica van de burger. Of het nu gaat om federale, Vlaamse of lokale materie maakt niet meer uit. Alle informatie komt samen in één toepassing geordend volgens thema’s zo als wonen, werken en pensioen of belastingen en voordelen. Siri gaat dieper in op wat de burger concreet kan zien, op welke manier lokale besturen hun burgers kunnen bereiken via de plugin en welke organisaties, besturen en applicaties van dienstenleveranciers gekoppeld zijn.

Wil u Siri Craen van de Vlaamse Overheid (en tal van andere interessante sprekers) horen, kom dan naar Shopt IT op 16 mei 2019 in het ICC in Gent

>> Klik hier voor het volledige programma
>> Klik hier om in te schrijven