Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Burgerlijke veerkracht en de steeds veranderende rol van lokale besturen

27/09/2019

Iedereen weet dat cyberrisico's groeien en het landschap van bedreigingen steeds verandert. Veel lokale autoriteiten hebben het moeilijk om gelijke tred te houden met de bredere cyberrisico's voor hun gemeenschap en moeten telkens opnieuw hun burgerbescherming vergroten of veranderen

Jos Creese
zal tijdens deze presentatie op de Cyber & Information Security Day op 14 november de nieuwe verantwoordelijkheden en de acties voor lokale besturen benadrukken om ervoor te zorgen dat ze hun toekomst opnieuw veilig stellen.

Jos heeft een aantal CIO- en niet-uitvoerende bestuurdersfuncties bekleed. Hij was president van de British Computing Society (BCS) en ook van de Society of Information Management (Socitm). Meer dan een decennium was hij CIO en CDO voor Hampshire County Council. Als onafhankelijk consultant geeft hij deskundig advies aan publieke en private sectoren over digitale en IT-strategieën. Jos schrijft, onderzoekt en spreekt uitgebreid over met name digitale besturingsmodellen, gedeelde services, cyberweerbaarheid en cloudservices. Hij was betrokken bij het oorspronkelijke nationale G-Cloud UK-programma. Hij is al lang een voorstander van nieuwe manieren om technologie te gebruiken om innovatie bij de overheid te stimuleren. In 2010 werd hij erkend als de meest invloedrijke en innovatieve CIO in het VK in het Silicon 50 CIO-onderzoek.

>> Lees meer en schrijf in