Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Een integrale securityaanpak met Christophe Voets

25/10/2019

Op onze Cyber & Information Security Day staat beveiliging centraal. Dat is ook het geval bij Seris.

Seris focust zich als bedrijf op alles rond security. Zowel fysieke beveiliging als technische beveiliging vallen onder die noemer. Behalve patrouilles en mensen heeft een bedrijf ook elektronische aanvulling nodig: sensoren, camera’s, detectoren … Toch hebben die extra maatregelen op zich ook beveiliging nodig. The Internet of Things zorgt ervoor dat er zich nieuwe mogelijkheden ontwikkelen die tegelijkertijd uitdagingen met zich meebrengen. Seris schat de gevaren in van de nieuwste innovatieve beveiligingsmaatregelen en zorgt ervoor dat we deze correct en veilig in gebruik nemen.

Op 14 november komt Christophe Voets, verantwoordelijke bij Seris, ons toelichten hoe we dat het beste aanpakken. Hij vertelt ons over het beleid, de operationele noden en evolutie van securitytools waar Seris steeds op moet inspelen.

>> Schrijf u nu in voor de Cyber & Information Security Day