Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gemeente Destelbergen-app > één handige app met Mijn Burgerprofiel-functionaliteiten.

24/04/2023
Van Onze Stad App naar gemeente app ... nu mét Mijn Burgerprofiel: Destelbergen zet de toon.

Het lokaal bestuur van Destelbergen bijt de spits af: als eerste gemeente met een “Onze Stad App” (Fairville) voeren zij de upgrade door naar een gemeente app met Mijn Burgerprofiel-functionaliteiten. Daarbij blijven niet alleen de lokale producten en diensten van de gemeente zelf mobiel toegankelijk, Destelbergen biedt voortaan ook toegang tot alle dienstverlening in Mijn Burgerprofiel. Bovendien gaat het hier om een duurzame koppeling: wanneer de mogelijkheden van Mijn Burgerprofiel uitbreiden, volgt de app van Destelbergen automatisch.

Van een attest aanvragen en een sluikstort melden tot een afspraak maken bij Burgerzaken en de openingsuren checken van het recyclagepark. 
Dankzij de koppeling met Mijn Burgerprofiel regel je met onze app ook al je zaken met de Vlaamse en federale overheid. In de app kan je ook veilig identiteitsdocumenten, attesten of tickets bewaren. Ook offline. Handig op reis.


KLIK HIER door naar de website van de gemeente Destelbergen.
KLIK HIER door naar de website van de Digitaal Vlaanderen.

-/-

Heb je vragen?
Of ben je nieuwsgierig naar het complete verhaal over deze app? 
Bert Jonckers van de gemeente Destelbergen en Siri Crean van Digitaal Vlaanderen geven jou op het V-ICT-OR ShoptIT congres van 11/05/2023 alle details (in een 40 minuten) breakout-track om 15u15 - 16u05.
 
WELKOM op ShoptIT donderdag 11/05/2023 ! Ontdek de agenda en schrijf je in.