Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[video] Het E-depot als archiveringsoplossing voor het dataplatform LB365

22/06/2023

Het E-depot (digitaal platform) zorgt ervoor dat digitale bestuursdocumenten op zowel korte als lange termijn beheerd, duurzaam bewaard en ontsloten worden. Met digitale bestuursdocumenten bedoelen we afgesloten dossiers/afgewerkte informatie. Het E-depot is geen oplossing voor nog lopende dossiers of informatie die nog actief bewerkt wordt.

Er is ook een handige LB365 integratie mogelijk.

Onze COO Andreas Nikolakopoulos
vertelt in deze video van het Het Facilitair Bedrijf - waarom LB365 en het E-depot een goede combinatie kunnen zijn.

 

Waarom deze dienst - E-depot - misschien iets voor jouw organisatie is?

• Hoe meer data we samen in het E-depot bewaren, hoe meer we de individuele kosten kunnen drukken.

• Er zit enkel afgewerkte data in het E-depot. Digitaal Archief Vlaanderen garandeert dat deze ongewijzigd en daardoor integer blijft. Zo is de rechtsgeldigheid en bewijskracht van je digitale objecten gegarandeerd.

• Naast het origineel object bewaren wij een raadpleegkopie en een preservatiekopie die we regelmatig reviseren om de leesbaarheid te garanderen en daardoor je digitale objecten duurzaam te houden.

• Al je digitale informatie is beveiligd volgens de regels van classificatieniveau's 1 tot 4 die door de Vlaamse overheid zijn vastgelegd. Daarnaast wordt alle info geëncrypteerd zodat persoonsgevoelige informatie veilig opgeslagen kan worden. Daarenboven is de encryptiesleutel in eigendom van Het Facilitair Bedrijf