Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

LB365 wint de 'GMIS Government to Government (G2G) Award' op de GMIS MEETS conferentie in Kansas City USA.

22/08/2023

Vorig jaar was het LB365 project nog de winnaar van de 'samenwerking' award op de Agoria Digital Society Awards 2022 in het Afrikapaleis in Tervuren - KLIK HIER - naar ons nieuwsbericht hierover. 

“Lokale besturen 365” van het Consortium LB365 blijft groeien met ondertussen 36 Vlaamse lokale besturen die hier actief gebruik van maken en heel wat anderen die achter de schermen een activatie overwegen of concreet aan het voorbereiden zijn. TROTS.

-/-

🎉🎉🎉 Gisteren won het LB365 project de 'GMIS Government to Government (G2G) Award' op de 3-daagse GMIS MEETS conferentie in Kansas City USA. 🎉🎉🎉

GMIS International is de meest inclusieve 'Government IT Association' ter wereld. Met meer dan 500 lidorganisaties die stads-, provincie-, staats- en scholen in heel Amerika vertegenwoordigen en relaties met zes internationale organisaties (oa LOLA), vertegenwoordigt GMIS International de grootste professionele vereniging van IT-leiders in de publieke sector in de Verenigde Staten.

Opnieuw een bevestiging dat Consortium LB365 'de juiste oplossing op de juiste plek is'. TROTS². Proficiat aan alle 36 deelnemende besturen. #GMISMEETS 


Elk lokaal bestuur kan zijn voordeel halen uit het project LB365.

Met LB365 ben je als lokaal bestuur in staat om vanuit een klantgericht centraal beheer van dossiers, een verbeterde dienstverlening uit te bouwen. Lokale besturen gingen hiervoor zelf collectief aan de slag, investeerden samen en hebben samen rond hun centraal klantendossier stapsgewijs gewerkt aan standaardisering en innovatieve dienstverlening binnen hun eigen werking.

De steden/gemeenten die deelnemen aan het project komen op geregelde basis samen - om noden, problemen en verwachtingen te bespreken m.b.v. aanbestedingen. V-ICT-OR volgt mee op en stelt actief oplossingen voor.

Wil graag meer info over deze oplossing? Mail naar Andreas Nikolakopoulos voor meer info.

#LB365blijvengroeien